SÅDAN VIRKER SYSIDEN

Kort sagt: Du betaler 99 kr hver anden måned og får lækre mønstre, magasiner og rabatter

 

SYSIDEN HANDLER OM KVALITET FREM FOR KVANTITET.

Derfor får du ikke 25 nye mønstre med hvert magasin (hvem kan i øvrigt nå at sy så meget?).

I stedet får du hver anden måned et gennemarbejdet tema, hvor der er et par velgennemtænkte og velkonstruerede snitmønstre i .pdf-format til. (Læs mere om hvordan du printer mønstrene HER)
Ud over symønstrene får du et stort online magasin, hvor der er artikler, der tager udgangspunkt i det aktuelle tema. Du får bl.a. redskaber, så du selv kan designe andre modeller ud fra mønstrene, og så du kan tilrette og sy mønsteret, så det sidder godt på dig!

De teknikker du kan se (jo, for der er også video med) i magasinet, kan du bruge til at ændre Sysidens mønstre, så de passer bedre til dig og din stil.

Og når du først har lært teknikkerne …. ja, så kan du jo også ændre på alle mulige andre symønstre. Så mulighederne er meget større end bare de designs, der er i hvert tema. 

BLIV MEDLEM AF SYSIDEN!

Som medlem af Sysiden får du med hvert tema lækre, veldesignede snitmønstre + online symagasin (med videoer), der tager dig skridtet videre og lærer dig tilretning, syteknikker og designændringer.

For 99 kr hver anden måned (ingen binding).

 

Sysidens online syklub er en hjemmeside.  Med en online syklub, hvor medlemmer hver anden måned får et nyt tema med mønstre i str 34-54 og et medfølgende magasin med syteknikker, designændringer, tilretningstips, artikler og videoer. Derudover får du rabatter hos Sysidens samarbejdspartnere – så du kan spare på stof, sytilbehør og symaskiner. For 99 kr hver anden måned (der er altså ingen binding). 

Bliv medlem af Sysidens syklub, og få adgang til et nyt tema med mønster og symagasin hver 2. måned. 

Et medlemskab løber 60 dage ad gangen fra den dag, du melder dig ind, og betalingen foregår helt automatisk. Du kan til enhver tid selv stoppe dit medlemskab, og skulle du få lyst til at genoptage det senere – ja, så kan du såmænd også gøre det, uden at skulle melde dig ind forfra. Under alle omstændigheder beholder du adgangen til de temaer du en gang har købt for evigt!


Med hvert tema får du adgang til:

Snitmønster i str. 34-54 eller XS – 4XL lige til at downloade og printe ud på din hjemmeprinter. Eller til at få printet ud i A0 i en kopibutik.

Designvariationer til temaets mønster og vejledninger til at ændre mønsteret til det design, du ønsker.

* Tips og vejledninger til tilretning.

Syteknikker, der gør det nemt at sy vores styles, så tøjet får en professionel finish.

Artikler om stof, sygrej, mode, trend og styling af månedens designs.

Rabatkode til vores samarbejdspartnere, så du kan købe stof og sytilbehør med gode rabatter.

 

STØRRELSER

Sysidens mønstre er i str. 34-54 eller XS-4XL. 

Herunder kan du se størrelsesskemaerne

34-54_DK
xs-4xl_new2018