RABAT MED SYSIDEN

Her finder du vores samarbejdspartnere og kan se hvad de tilbyder dig som er medlem af Sysiden

Få masser af Sysiden - rabat på sygrej, stof og undervisning!

Som medlem af Sysiden får du rabat hos vores samarbejdspartnere. Du kan læse om vores samarbejdspartnere, hvad de giver i rabat, og hvordan du får rabatten i den enkelte butik herunder.

Som medlem får selvfølgelig også 20 % rabat på tidligere temaer i Sysiden. Dem kan du finde HER

Kodeordet, der udløser rabatten, skifter når det nye tema udkommer. Du kan finde det aktuelle kodeord HER (hvis du er medlem og logget ind)

MariaDenmark-Logo-19_black

MariaDenmark er firmaet bag Sysiden og drives af Maria, som du kender fra magasinet.

MariaDenmark snitmønstre er mønstre på nemt (og/eller hurtigt syet) hverdags-tøj. Mønstrene har meget udførlige sybeskrivelser med trin-for-trin fotos så alle kan være med!
Mønstrene er i PDF-format, som du downloader til din computer og kan printe i A4, A3 og for de fleste også A0 format - præcis som du kender det fra Sysiden.

Som medlem af Sysiden får du 15% rabat når du køber mønstre hos MariaDenmark.dk, hvis du husker at bruge kodeordet når du betaler.

Maria holder også sykurser, - i øjeblikket kun online. Du får 20% rabat på kurser og workshops, som medlem af Sysiden, når du bruger  kodeordet ved bestillingen.

Find MariaDenmark snit-mønstre HER
Find online-kurser HERlogo_citystoffer

Citystoffer ligger i en kælderbutik lige overfor rådhuset i Århus. Det er en inspirerende butik fuld af modestoffer og en stor afdeling for børne stoffer. Mariann, der har butikken, er altid opdateret på moden, og sørger for at have stof på hylderne, der passer ind i en af de aktuelle modetrends.

Som abonnent på Sysiden får du 10% rabat i Citystoffer's netshop, hvis du husker at bruge månedens rabatkode, når du køber. 

SHOP HER

Silkehuset_300-large

 

Silkehuset er beliggende midt i København nær Nørreport Station. Vi har et meget stort udvalg af silkestof, blonder, silke med print til fest-, gallakjolen og stof til det lidt mere eksklusive hverdagstøj.

Vi importerer metervarer fra de førende europæiske modehuse som Dolce&Gabbana, Missoni, Armani, Versace, Valentino, Roberto Cavalli, Chanel og mange flere.

Vi bruger meget tid på, at finde de bedste kvaliteter til de rigtige priser, og da det er restpartier vi køber, findes der kun et mindre antal meter af hver kvalitet.

Som medlem af Sysiden får du 10% rabat på stof i butikken og webshoppen.

Du skal dog være opmærksom på, at rabatten først bliver trukket, når betalingen trækkes. Månedens kodeord skrives i kommentarfeltet. Rabatten gælder kun stof og kun stof, der i forvejen ikke er nedsat.

Shop SILKEHUSETS lækre kvaliteter HER  

howtodofashion-medium

Hos How to do fashion kan du finde fine vintageinspirerede snitmønstre. Alle mønstre kommer i 2-3 versioner og ligger gradueret fra 34 til 46 eller 48. På www.howtodofashion.dk finder du alt den hjælp du har brug for, til at lave noget smukt tøj af dine How to do fashion mønstre, her er både syvejledning, videohjælp og en masse tips og tricks.

Som medlem af Sysiden får du 20% rabat hos How to do fashion, hvis du husker at intaste månedens kodeord i "discount" feltet, når du bestiller.

SHOP HER

byenssycenter-medium

Byens Sycenter er en lille kæde med 3 butikker, som sælger symaskiner, sygrej og stof i høj kvalitet. Du kan bl.a. købe professionelt presseudstyr i butikkerne, og de har også værksted hvor de reparerer symaskiner.

Som abonnent på Sysiden får du 10% rabat  på udvalgte varer (ring og tal med dem) i online-butikken, når du husker at indtaste månedens kode og i de 3 butikker i Lyngby, Køge og på Amager. Du skal bare sige i butikken, at du er abonnent på Sysiden.

FIND BUTIKKERNE HER

 

logo_stofogstuff

Stof & Stuff er specialiseret i printede bomulds metervarer, som indehaveren af butikken udvælger meget kræsent fra forskellige metervarer designere. Kvaliteten af stoffet er i top, og der er helt utroligt mange forskellige prints at vælge i mellem. Der er både børnestoffer og mere grafiske prints, der er perfekte til nederdele, kjoler og skjorter. 

Flere af de modeller, vi syr til Sysiden, er syet i stof fra Stof&Stuff.

Som abonnent på Sysiden får du 10% rabat, når du handler i Stof&Stuff's netshop, hvis du husker at bruge månedens kodeord.

SHOP HER

roendestof-medium

Rønde Stof er en netshop, der fokuserer på printet stof til drenge. Det betyder en lang række metervarer både i jersey og vævet bomuld, med motiver af biler, tog, gravemaskiner, pirater, værktøj og sådan nogle seje ting, drengebørn går og sukker efter, og som kan være svært at finde i så stort udvalg i de fleste stofbutikker. Derudover har Rønde stof fokus på GOTS og Økotex certificerede metervarer, hvilket betyder mindre kemi i stoffet. Det kan vi rigtig godt li'! Især til børnetøj.

Som medlem af Sysiden får du 8% rabat på metervarer i Rønde Stof netshop, hvis du husker at bruge månedens kodeord, når du handler.

SHOP HER

SyekspertenSlagelselogo-medium

Butikken i Slagelse sælger symaskiner, sytilbehør, og lidt stof og mønstre. Og derudover har butikken en webshop med maskiner og tilbehør.

SyXperten giver 10% rabat med månedens kodeord.

SHOP HER

 

vivatex

VivaTex har Danmarks største udvalg af GOTS certificerede økologiske metervarer.
Sy tøj og udstyr til baby, børn og voksne, og design lækre puder og ting til din bolig. Skab selv dit eget "Organic living".
Der er lærredsvarer, fleece, jersey, frottéstrik, og meget andet, og vi har glade farver og gode kvaliteter.
Ud over økologiske metervarer har vi spændende alternative fyldmaterialer som økologiske speltskaller (meget populært til ammepuder) og kapok, så du kan sy dyner mm.

Når du vælger økologiske metervarer undgår du unødvendige kemikalier i dine stoffer - og det er en fornøjelse, både mens du arbejder med syningen, og når du tager tingene i brug.

Som medlem af Sysiden får du 10% rabat på metervarer fra Vivatex. Skriv månedens kodeord i det lille besked-felt, når du bestiller hos Vivatex, så bliver rabatten fratrukket manuelt, inden betalingen bliver trukket.

 

SHOP HER